افول رژیم صهیونیستی، نابودی تمدن غرب را به دنبال دارد

افول رژیم صهیونیستی، نابودی تمدن غرب را به دنبال دارد
مدیر حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه افول اسرائیل موجب از بین رفتن تمدن غرب است، تصریح کرد: اینکه رژیم صهیونیستی با وحشی‌گری‌های خود بتواند مقاومت را شکست دهد، توهم و خوابی آشفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، حجت‌الاسلام و المسلمین علی خیاط در جمع اساتید و طلاب مدرسه علمیه جعفریه مشهد ابتدا از افول غاصبان صهیونیست در منطقه سخن گفت که به دنبال آن نابودی تمدن غرب را رقم خواهد زد و به همین علت، استکبار می‌خواهد آن رژیم را حفظ کند. 

وی با اشاره به این نوید که مرگ اسرائیل تروریست خواهد رسید، ابراز کرد: اینکه رژیم صهیونیستی با وحشی‌گری‌های خود بتواند مقاومت را شکست دهد، توهم و خوابی آشفته است؛ و هیچ تضمینی برای ماندن آن وجود ندارد و حتما در این مسئله شکست خواهند خورد.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان همچنین با اشاره به اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با نماز جمعه نصر در هفته گذشته اقتدار خود را به رخ کشید، تصریح کرد: این مراسم، سراسر حماسه، اقتدار، لذت و وحدت آفرین بود و در عین حال، اوج معنویت، اخلاص، آرامش، طمانینه داشت و کارکرد بسیار برجسته‌ای را از خودش نشان داد و معادله را عوض کرد.

وی اتفاقات یک‌سال گذشته در منطقه را فرصت آفرین عنوان و اظهار کرد: این مسائل را باید با نگاه طلبگی بررسی نمود؛ در این مدت، نشان داده شد که کسی جز محبان اهل‌بیت علیهم‌السلام نیست که دفاع از قدس و فلسطین را بر عهده بگیرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین خیاط افزود: البته در چند مقطع این فرصت برای ما فراهم بوده است: انقلاب اسلامی، جنگ ۳۳ روزه حزب الله، جنگ با داعش از جمله این موارد می‌باشد.

مدیر حوزه علمیه خراسان با تاکید بر اینکه امروز فرصت شنیدن صدای حق و اهل‌بیت علیهم‌السلام برای جوانان دنیا بیش از پیش آماده شده، به آیه «ثُمَّ لَتُسْأَلُنَّ يَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِيمِ» (تکاثر/ ۸) اشاره کرد و افزود: باید این فرصت را مغتنم بشماریم و برای بیان معارف الهی تلاشی کنیم و خدا را شکر نماییم که اینگونه بسترها را فراهم می‌کند.

وی در ادامه سخنان خود درباره مسائل مطرح شده در زمینه آموزشی، پژوهشی، ارزیابی‌ها، پذیرش، ساخت مدارس جدید و... پاسخ داد و نسبت به پذیرش متقاضی ورود به حوزه علمیه خراسان ابراز کرد: سعی بر پذیرش کیفی است؛ البته به کمیت هم توجه داریم و از این رو در شیوه گزینش و ورود و نیز در نحوه امتحان دهی و انگیزه سنجی تغییراتی ایجاد می‌شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خیاط درباره نظام جامع آموزش نیز اظهار کرد: این طرح سا‌ ها مورد تامل و تلاش بوده و امروز به نتیجه و مرحله مطالعات راهبردی رسیده که امیدواریم در اجرا نیز شاهد یک اقدام کارآمد باشیم.

وی همچنین با بیان اینکه شناسایی نخبگان باید به حل مسئله‌های کشور برسد، گفت: در این زمینه از نهادهای مربوطه نیز مطالبه شده که موضوعات مدنظرشان را از حوزه علمیه بخواهند و به مستعدان آن مراجعه کنند.

اهمیت فضای مجازی از دیگر مواردی بود که مدیر حوزه علمیه خراسان به آن اشاره و ابراز کرد: به همین علت نیز برگزاری کارگاه‌ها و آموزش‌های مربوطه و ایجاد پارک تولید محتوای دیجیتال برای حضور فعال طلاب این عرصه از برنامه‌های مدنظر است که امیدواریم به خوبی اجرا شود.

وی در ادامه بر لزوم توجه به متون تاکید و خاطر نشان کرد: بزرگترین خطر حوزه‌‌های علمیه قطع ارتباط متنی با ادبیات گذشته است، شما باید به گونه آموزش ببینید که بتوانید جواهر و ماقبل آن را بفهمید و تحلیل کنید.

 مدیر حوزه علمیه خراسان، نوگرایی، نواندیشی و فرزند زمان خود بودن را به معنی تلاش در حل مسئله روز عنوان کرد و گفت: سنت کارآمد و پاسخگوی حوزه علمیه باید با نوآوری‌ها همراه باشد و این مسئله با حفظ همان قوت، استحکام و متانت، صد درصد قابل قبول است.

وی ادامه داد: باید در تحصیل خود پیوند بسیار عمیقی با پیشینه و میراث بسیار ارزشمند حوزوی داشت تا کارآمدی لازم را ارائه دهیم.


كد خبر: 55032  |  تاریخ درج خبر: 1403/07/18  |  کد خبرنگار: 3884  |  نام خبرنگار: حميد محمديان
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
بالا