به گزارش خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، حجتالاسلام دکتر فرجالله هدایت نیا در نشست تخصصی « موانع و چالشهای خانواده محوری در نظام حقوقی ایران»، با تعریف خانواده محوری در حقوق عمومی و خصوصی به برخی موانع و چالشهای اجرایی شدن آن اشاره کرد
دانشیار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، چالشها را ناظر بر مشکلات نظری و موانع را مرتبط با مشکلات اجرایی برشمرد و اختلاف و تکثر فتاوا در موضوع واحد را بهعنوان یکی از چالشها  و مشکلات نظری خانواده محوری برشمرد.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه ما در جایگاه  بیان خانواده محوری در مقام تقنین و قانونگذاری هستیم، گفت: خانواده محوری در فقه که به معنای خانواده گریز و یا خانواده ستیز نبودن فتاوا است  محل بحث ما نیست و ما صرفاً در مقام قانونگذاری که از شئون حکومت است بحث میکنیم.
حجتالاسلام هدایت نیا در ادامه به برخی سیاستها و قوانین ازجمله قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که اخیراً ابلاغشده، اشاره کرد و اظهار داشت: مهمترین مانع بر سر اجرای این قوانین محدودیت مالی بهویژه در بخش خصوصی است.
نشست تخصصی « موانع و چالشهای خانواده محوری در نظام حقوقی ایران»،  به همت هیئت اندیشهورز خانواده، تعلیم و تربیت و سبک زندگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان با همکاری مرکز تخصصی طوبی بهصورت محدود حضوری و برخط (آنلاین)، برگزار شد.
 
 
 
 
                
                
                    كد خبر:
                    41575
                    
 | 
                    تاریخ درج خبر:
                    1400/09/02
                    
 | 
                    کد خبرنگار:
                    201017
                    
 | 
                    نام خبرنگار:
                    سيده نجمه موسوي كلاته رضا