آیت‌الله شبیری زنجانی اسوه‌ای جاودان برای سالکان طریق اجتهاد بود

آیت‌الله شبیری زنجانی اسوه‌ای جاودان برای سالکان طریق اجتهاد بود
استاد دروس خارج حوزه علمیه خراسان، ارتحال آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی را ثلمه‌ای جبران‌ناپذیر دانست و گفت: حریت علمی، احتیاط در فتوا و زهد ایشان، اسوه‌ای جاودان برای سالکان طریق اجتهاد به یادگار گذاشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی دلبری، استاد دروس حوزه علمیه خراسان، در پی ارتحال آیت‌الله العظمی سیدموسی شبیری زنجانی، با صدور پیامی این ضایعه را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْءٌ

غروب غم‌بار استوانه فقاهت، محقق متتبع، اسوه تقوا و مدارا و فخر حوزه کهن شیعه، حضرت آیت‌الله‌العظمی حاج سیدموسی شبیری زنجانی(قدس‌سره‌الشریف)، اندوهی ژرف بر جان جامعه علمی و حوزه‌های علمیه نشانید.

آن مرجع عالی‌مقام و محقق متضلّع، بحق شیخ‌الطائفه عصر خویش در احاطه بر زوایای مبهم تراجم، طبقات روات و صناعت رجال بودند؛ فقیهی دقیق‌نظر، منصف و متأنی که عمر بابرکت خویش را در ژرف‌کاوی متون اصیل، صیانت از تراث آل‌محمد(صلوات‌الله‌علیهم‌اجمعین) و تنقیح روش‌مند مبانی استنباط سپری نمود.

حریت علمی، احتیاط موشکافانه در فتوا، صیانت نفس و زهد ایشان، برای سالکان طریق اجتهاد، اسوه‌ای جاودان و کم‌نظیر به یادگار گذاشت که یاد و آثارش همواره در صدر میراث درخشان حوزه‌های علمیه خواهد درخشید.

این ثلمه جبران‌ناپذیر را به پیشگاه اقدس بقیة‌الله‌الاعظم(ارواحنافداه)، مراجع عظام تقلید، حوزه‌های علمیه، فضلا و شاگردان مبرز ایشان و بالاخص بیت جلیل و آقازادگان فاضل و دانشمند معظم‌له تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم.

از مهبط رحمت الهی، حشر آن فقیه فقید با موالی طاهرینش(صلوات‌الله‌علیهم)، علو درجات و برای عموم بازماندگان و ارادتمندان، جمیل‌ترین صبر و جزیل‌ترین پاداش را مسئلت دارم.

سیدعلی دلبری

حوزه علمیه مشهد مقدس

۳۰ شهریور ۱۴۰۵


كد خبر: 66258  |  تاریخ درج خبر: 1405/06/31  |  کد خبرنگار: 185854  |  نام خبرنگار: فهيمه قربانيان
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
footer slimi
بالا