حوزه علمیه خراسان با اسکان بیش از ۲۷ هزار زائر، حماسه‌ای ماندگار از خدمت رقم زد

حوزه علمیه خراسان با اسکان بیش از ۲۷ هزار زائر، حماسه‌ای ماندگار از خدمت رقم زد
مسئول ستاد اسکان حوزه علمیه خراسان با تشریح اقدامات این ستاد در جریان مراسم تشییع پیکر مطهر «امام شهید» از فراهم‌سازی ظرفیت اسکان ۲۷ هزار و ۱۴۳ نفر از زائران و طلاب در مدارس علمیه مشهد خبر داد و بر تداوم آمادگی حوزه علمیه خراسان برای خدمت‌رسانی به زائران، به‌ویژه در دهه پایانی صفر، تأکید کرد.

حجت‌الاسلام عباس محمدی، مسئول ستاد اسکان حوزه علمیه خراسان، در گفت‌وگو با خبرنگار این خبرگزاری، با تشریح اقدامات این ستاد در حاشیه مراسم باشکوه تشییع پیکر مطهر «امام شهید» اظهار داشت: حماسه حضور پرشور مردم در این مراسم، بار دیگر جلوه‌های ناب قدرشناسی و ارادت مردم مشهدالرضا(علیه‌السلام) را به نمایش گذاشت؛ در این میان، ستاد اسکان و تبلیغ حوزه علمیه خراسان با بسیج امکانات و تلاش‌های شبانه‌روزی، نقشی کلیدی در تسهیل حضور و اسکان زائران و ارادتمندان ایفا کرد.

وی افزود: حضور بی‌نظیر اقشار مختلف مردم در این مراسم، صحنه‌های ماندگاری از پیوند ناگسستنی ملت با آرمان‌های والای قائد شهید(ره) را رقم زد و حوزه علمیه خراسان نیز افتخار داشت با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، بستری مناسب برای میزبانی از زائران فراهم آورد.

اسکان بیش از ۲۷ هزار زائر و طلبه در مدارس علمیه مشهد

مسئول ستاد اسکان حوزه علمیه خراسان درباره آمار خدمت‌رسانی این ستاد تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، ظرفیت اسکان ۲۷ هزار و ۱۴۳ نفر از زائران و طلاب گرامی فراهم شد و این افراد در مدارس علمیه مشهد اسکان یافتند.

حجت‌الاسلام محمدی ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران این عملیات بزرگ گفت: مراتب سپاس و قدردانی صمیمانه خود را از مدیران مدارس علمیه، مسئولان تربیتی و تبلیغی و همچنین تمامی همکاران تلاشگر در ستاد اسکان و تبلیغ حوزه علمیه که با اخلاص کامل در مسیر خدمت‌رسانی مجاهدت کردند، اعلام می‌دارم. بی‌شک این تلاش‌های خالصانه، مصداق بارز تعظیم شعائر الهی است و اجر و پاداش این مجاهدت‌ها با اجداد طاهرین(علیه‌السلام) و امام شهید خواهد بود.

وی با نگاهی به برنامه‌های پیش‌رو خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام حزن‌انگیز دهه پایانی صفر و موج جدید حضور زائران در مشهد مقدس، تمامی توان خود را برای میزبانی شایسته به کار خواهیم بست.

مسئول ستاد اسکان حوزه علمیه خراسان در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدواریم با استعانت از حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(علیه‌السلام)، بتوانیم در روزهای آتی میزبانانی شایسته برای طلاب و سربازان حضرت ولی‌عصر(عج) باشیم و حق میزبانی را در این خطه خورشید به بهترین شکل ممکن ادا کنیم.


كد خبر: 65548  |  تاریخ درج خبر: 1405/04/20  |  کد خبرنگار: 185854  |  نام خبرنگار: فهيمه قربانيان
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
footer slimi
بالا