آمادگی مدارس علمیه خراسان جنوبی برای اسکان و خدمت‌رسانی به زائران امام شهید

آمادگی مدارس علمیه خراسان جنوبی برای اسکان و خدمت‌رسانی به زائران امام شهید
مدیر حوزه علمیه خراسان جنوبی، از آمادگی مدارس علمیه در شهرهای مختلف برای اسکان و پذیرایی از عزاداران خبر داد و گفت: علاوه بر خدمات‌رسانی در سطح استان، طلاب و روحانیون خراسان جنوبی نیز با برپایی موکب در مشهد مقدس، در خدمت زائران هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین رستمیانی، مدیر حوزه علمیه خراسان جنوبی، در دیدار با مدیر حوزه علمیه خراسان، به تشریح اقدامات این نهاد برای میزبانی از زائران مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب پرداخت و گفت: با توجه به موقعیت راهبردی استان خراسان جنوبی در مسیر تردد زائران، برنامه‌ریزی دقیقی برای تسهیل عبور و اسکان عزاداران امام شهید انجام شده است.

میزبانی در مبادی ورودی و مسیرهای مواصلاتی استان خراسان جنوبی

مدیر حوزه علمیه خراسان جنوبی با اشاره به تردد گسترده زائران از دو محور اصلی کشور، اظهار کرد: با توجه به اینکه زائران استان‌های سیستان و بلوچستان از مسیر نهبندان و سربیشه و زائران استان‌های فارس، یزد، کرمان و هرمزگان عمدتاً از مسیر طبس وارد استان می‌شوند، مدارس علمیه در این مناطق برای خدمت‌رسانی به زائران حضرت رضا(علیه‌السلام) و عزاداران امام شهید انقلاب، آمادگی کامل دارند.

وی ادامه داد: مدارس علمیه در شهرهای طبس، فردوس، سربیشه، نهبندان، خضری و بیرجند برای اسکان شبانه زائران تجهیز شده‌اند و با هماهنگی‌های لازم، فرآیند پذیرش و اسکان به‌صورت روان و منظم انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رستمیانی با تأکید بر اینکه خدمت‌رسانی تنها به اسکان محدود نمی‌شود، خاطرنشان کرد: ۹ مجموعه حوزوی در استان به‌صورت فعال در پذیرایی و تأمین وعده‌های غذایی زائران مشارکت دارند و با بسیج امکانات، تلاش می‌کنند در طول مسیر حرکت زائران، وقفه‌ای در خدمات‌رسانی ایجاد نشود.

حضور در خط مقدم خدمت در مشهد مقدس

مدیر حوزه علمیه خراسان جنوبی در پایان با اشاره به حضور فعال طلاب و روحانیون این استان در مشهد مقدس، عنوان کرد: علاوه بر خدمات ارائه‌شده در سطح استان، تعدادی از خادمان حوزوی نیز به مشهد مقدس اعزام شده‌اند و با برپایی موکب‌های اختصاصی در مسیر خیابان امام رضا(علیه‌السلام) و همچنین در مدرسه علمیه آیت‌الله خویی(ره)، دوشادوش سایر نهادهای حوزوی، افتخار میزبانی و خدمت‌گزاری به زائران را دارند.


كد خبر: 65521  |  تاریخ درج خبر: 1405/04/18  |  کد خبرنگار: 185854  |  نام خبرنگار: فهيمه قربانيان
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
 
کد امنیتی:       
footer slimi
بالا