امت‌های مسلمان، آزادگان جهان و دولت‌های اسلامی به داد مردم بی‌پناه لبنان برسند

امت‌های مسلمان، آزادگان جهان و دولت‌های اسلامی به داد مردم بی‌پناه لبنان برسند
حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی با محکومیت جنایات وحشیانه رژیم صهیونی در لبنان از امت‌های مسلمان، آزادگان جهان و دولت‌های اسلامی خواستند که از مردم بی‌پناه این سرزمین و حزب الله شجاع و مقاوم حمایت کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، پیام حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به لبنان بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اِنّا لله و اِنّا إلیه راجعون

خبر حملات وحشیانه و تأسف‌بار رژیم صهیونی به بخش‌هایی از کشور لبنان و شهادت و مجروح شدن صدها تن از مردم بی‌دفاع، به‌ویژه زنان و کودکان، موجب تأثر و اندوه عمیق گردید.

بی‌تردید این رژیم که پایبندی به اصول انسانی ندارد، با حمله به بیمارستان‌ها، زیرساخت‌های حیاتی و مراکز غیرنظامی، مرتکب جنایاتی شده است که وجدان هر انسان آزاده ای را به شدت جریحه‌دار می‌سازد.

شایسته است امت‌های مسلمان، آزادگان جهان و دولت‌های اسلامی از مردم بی‌پناه این سرزمین و حزب‌الله شجاع و مقاوم آنان، حمایت نمایند و توجه داشته باشند که تجربه‌های پیشین نشان داده است هرگونه سستی یا سازش در برابر تجاوز، زمینه‌ساز تکرار و تشدید آن خواهد بود.

انتظار می‌رود مسئولان و نهادهای ذی‌ربط جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته، در چارچوب وظایف انسانی و اسلامی خود در جهت کاهش آلام و حمایت از مردم مظلوم لبنان اهتمام ورزند.

اینجانب این مصیبت جانسوز را به محضر حضرت ولیّ عصر(ارواحنا فداه) تسلیت عرض نموده، علوّ درجات شهداء، شفای عاجل مجروحان و صبر و اجر بازماندگان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

قم- ناصر مکارم شیرازی


كد خبر: 64886  |  تاریخ درج خبر: 1405/01/23  |  کد خبرنگار: 185854  |  نام خبرنگار: فهيمه قربانيان
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
footer slimi
بالا