تبیین فعالیت های تبلیغی روحانیون مبلغ در دهه پایانی ماه صفر (هداة الطریق ۲ - ۱)

تبیین فعالیت های تبلیغی روحانیون مبلغ در دهه پایانی ماه صفر (هداة الطریق ۲ - ۱)
مسئول اداره سامان دهی و شبکه سازی مبلغین حوزه علمیه خراسان، گفت: کمیته تبلیغ در دهه آخر صفر ضمن هماهنگی با ارگان های مختلف، در محور ها و مسیرهای منتهی به مشهد مقدس به فعالیت های تبلیغی می پردازند.

حجت الاسلام علی اصغرنوروزی، مسئول اداره سامان دهي و شبکه سازی مبلغین حوزه علمیه خراسان، در گفتگو با خبرگزاری حوزه علمیه خراسان گفت: کمیته تبلیغ با حضور نهادهای تبلیغی استان خراسان رضوی و با مسئولیت معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان در دهه آخر صفر نسبت به ساماندهی امور مبلغین اقدام نموده و بر این اساس روحانیان در محور ها و مسیرهای منتهی به مشهد مقدس به فعالیت های تبلیغی می پردازند.
وی با اشاره به فعالیت مبلغان در 7 محور منتهی به مشهد تصریح کرد: روحانیون مبلغ دفتر تبلیغات اسلامی در محور مواصلاتی تربت حیدریه ملک آباد و ملک آباد مشهد، روحانیون مبلغ اداره اوقاف در محور سبزوار نیشابور ، روحانیون تیپ امام صادق(ع) در محور سرخس به مشهد و تربت جام به فریمان، روحانیون مبلغ گروه جهادی تبلیغی شهید حججی در محور کلات به مشهد و روحانیون مبلغ مدرسه علمیه باقرالعلوم(ع) مشهد نیز در محور قوچان چناران جهت تبلیغ مستقر و به فعالیت های تبلیغی برای زائران علی بن موسی الرضا(ع) می پردازند.
مسئول اداره سامان دهي و شبکه سازی مبلغین حوزه علمیه خراسان با اشاره به محل اسکان زائران در دهه پایانی ماه صفر، خاطر نشان کرد: قریب به ۸۰۰ محل اسکان مجزا و همچنین ۷۰ محل اسکان از مدارس حوزه علمیه خراسان در این ایام، پذیرای زائران علی بن موسی الرضا (علیه السلام) هستند.
وی با بیان این که مبلغان خواهر و برادر از نهادهای تبلیغی شامل گروه های تبلیغی جهادی حوزه علمیه خراسان، بعثه مقام معظم رهبری،سازمان تبلیغات اسلامی، بسیج طلاب، دفتر تبلیغات اسلامی و اداره اوقاف آستان قدس رضوی در این مدت به فعالیت می پردازند، بیان کرد: اقامه نماز جماعت، برگزاری حلقه های معرفت،تبلیغ چهره به چهره ، به همراه پاسخگویی به سوالات شرعی و اعتقادی زائران از جمله فعالیت این عزیزان است.
حجت الاسلام نوروزی در ادامه با بیان این که مبلغان تخصصی کودک و نوجوان و همچنین مبلغان تخصصی زبان دان نیز در این مدت به انجام خدمات تبلیغی برای زائران اشتغال دارند، بیان کرد: تعداد ۱۷۰ مبلغ از مبدا با کاروان ها همراه زائر پیاده روی در طول مسیر حضور دارند که ساماندهی این عزیزان را سازمان تبلیغات برعهده گرفته‌اند.
 


كد خبر: 45605  |  تاریخ درج خبر: 1401/07/03  |  کد خبرنگار: 207368  |  نام خبرنگار: امير خاكراه
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
footer slimi
بالا