مردم از حضور طلاب در پیاده روی اربعین ابراز خوشحالی می کنند (هداة الطریق33)

مردم از حضور طلاب در پیاده روی اربعین ابراز خوشحالی می کنند (هداة الطریق33)
مبلغ جهادی حوزه علمیه شهرستان گناباد، گفت: برگزاری نماز جماعت و سخنرانی بعد از آن، برگزاری نشستی کوتاه همراه با گپ و گفت با زائران، پذیرایی از زائرین، برگزاری حلقه های معرفت از جمله فعالیت های مبلغین در پیاده روی اربعین است.
 

حجت الاسلام علی آقایی، طلبه حوزه علمیه شهرستان گناباد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه علميه خراسان، با اشاره به تاثیر حضور طلاب ملبس به لباس روحانيت در نوع نگاه مردم در مراسم پیاده روی اربعین، بیان کرد: بنده در سال های گذشته در این مراسم بدون لباس روحانیت شرکت می کردم و نگاه مردم به من مثل زائرین دیگر بود.
وي افزود: اما امسال که با لباش روحانيت در پیاده روی اربعین شرکت کردم، نگاه مردم نسبت به من با سالهای گذشته کاملا تغییر کرده و از حضور طلاب بسیار خوشحال بودند و این را دیگر دوستان طلبه من نيز، اذعان داشتند.
مبلغ جهادی گروه شهید کامیاب حوزه علميه خراسان، با بیان اینکه حضور طلاب در پیاده روی اربعین به جهت پاسخ به مسائل شرعی واعتقادی و بحث پیاده روی اربعین بسیار ضروری است، خاطرنشان کرد: اینکه علاوه بر بحث های علمی و پاسخ به مسائل شرعی واعتقادی ما نیز مثل دیگر خادمین در بحث پذیرایی و خدمت به زائر، ورود کردیم، برای مردم بسیار زیبا بود.
حجت الاسلام آقایی گفت: خدمت رسانی ما در موکب عراقی ها با لباس روحانیت بسیار مورد استقبال قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در کنار پذیرایی از زائرین، حلقه های معرفت نیز در موکب ها برای زائران برگزار می شود، افزود:‌ برگزاری نماز جماعت، سخنرانی بعد از آن، برگزاری نشستی کوتاه همراه با گپ و گفت با زائران از دیگر فعالیت های ما در پیاده روی اربعین بوده؛ همچنین ما طلاب نیز در فرصت بدست آمده تجربیات خود را برای انجام فعالیت های بهتر در اختیار یکدیگر قرار می دادیم.

 

 


كد خبر: 45499  |  تاریخ درج خبر: 1401/06/25  |  کد خبرنگار: 231446  |  نام خبرنگار: مرضيه وحدت
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
footer slimi
بالا