آمریکا از سر استیصال به‌دنبال تفاهم بود/ ملت ایران منتظر تحقق تعهدات خواهد ماند

آمریکا از سر استیصال به‌دنبال تفاهم بود/ ملت ایران منتظر تحقق تعهدات خواهد ماند
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به ملت ایران، با بیان اینکه رئیس‌جمهور آمریکا از روی استیصال از اهرم‌های مختلف برای دستیابی به تفاهم استفاده می‌کرد، تأکید کردند: موافقت با این تفاهم‌نامه بر پایه تعهد مسئولان کشور به حفظ حقوق ملت ایران و جبهه مقاومت صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری حوزه علمیه خراسان، متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملّت ایران به این شرح است:

بسم‌ الله‌ الرّحمن ‌الرّحیم

ملّت پرشور و باوفای ایران!

همانگونه که مطلع شُدید، تفاهم‌نامه‌ای بین رئیس‌جمهوران ایران و آمریکا امضا شد. در مسیر رسیدن به این مرحله، مسئولین امر، از سر دلسوزی و با حُسن نظر، تلاش‌های زیادی را به‌عمل آوردند و البته این رئیس‌جمهور آمریکا بود که از روی استیصال، از انواع اهرم‌ها برای این امر استفاده می‌کرد.

بنده علی‌الاصول، نظر دیگری داشتم ولی از باب تعهّدی که رئیس‌جمهور محترم به‌عنوان رئیس شورای عالی امنیّت ملّی از طرف خود و سایر اعضا در پاسداشت حقوق ملّت ایران و جبهه مقاومت به بنده دادند و تصریح به قبول مسئولیت آن نمودند، اجازه‌ی آن را صادر نمودم‌. ایشان همچنین تصریح کرده‌اند که اگر طرف آمریکایی بخواهد زیاده‌خواهی کند، زیر بار آن نخواهند رفت.

از این لحظه، ما یعنی شما ملّت سرافراز و این خادم ناچیز، منتظر تحقّق شروط گفته‌شده خواهیم بود. امّا بدیهی است مذاکرات حضوری که در آینده برقرار خواهد شد، به معنی پذیرش نظر دشمن نخواهد بود.

امیدواریم که دعای خیر سرورمان(عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشّریف) انواع نصرت‌ها و فتوحات، برای ملّت باشرف ایران به ارمغان آورد.

والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته

سیّد مجتبی حسینی خامنه‌ای

۲۸ خرداد ۱۴۰۵


كد خبر: 65391  |  تاریخ درج خبر: 1405/03/30  |  کد خبرنگار: 185854  |  نام خبرنگار: فهيمه قربانيان
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.
 
نام:
اطلاعات تماس: (تلفن همراه یا ایمیل)
متن:
کد امنیتی:     
footer slimi
بالا